Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea termenilor si a conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea acestora cu atentie.

NOTA: In cazul
campaniilor BLACK FRIDAY, pentru camasi, reducerea se aplica la pretul
produselor standard nu si la extraoptiunile din zona campului „PERSONALIZEAZA
CAMASA” din pagina de produs camasi si nici la pretul serviciilor de transport.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Acest site este administrat de SC HULBER DESIGN S.R.L. Intregul continut al paginii este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este SC HULBER DESIGN SRL. Aveti permisiunea de a tipari sau descarca elemente web (imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe si alte date) din diferite zone ale siteului doar pentru utilizare proprie, non-comerciala. Folosirea fara acordul SC HULBER DESIGN S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

POLITICA DE UTILIZARE A SITEULUI

Prin accesarea si utilizarea acestei pagini de internet, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea ei si a Internetului. Vizitarea paginii si efectuarea unor comenzi pe acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii. SC HULBER DESIGN S.R.L. nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori. Niciuna din informatiile / datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina SC HULBER DESIGN S.R.L.

VIZUALURILE FOLOSITE PE SITE

Pozele folosite pe acest site incearca sa reproduca cat mai fidel imaginea pe care o are produsul in realitate. Cu toate acestea pot exista diferente de culoare generate de intensitatea luminii la momentul la care sunt realizate pozele, materialele din care sunt manufacturate produsele si ambalajele, etc. Vizualurile care promoveaza camasile sunt realizate de catre Hulber Design SRL si sunt proprietatea noastra exclusiva.Pozele cu camasile expuse pe acest site sunt realizate cu produse realizate dupa masurile modelului care pozeaza. Acesta are 1,79 m inaltime si o greutate de 77 kg.

CUM SE EFECTUEAZA O COMANDA?

Pentru a efectua o comanda prin intermediul Site-ului nostru este necesar sa alegeti produsele dorite, sa le adaugati in cosul de cumparaturi, sa completati formularul de comanda cu numele dumneavoastra, cu o adresa de livrare completa, o adresa de e-mail valida si un numar de telefon disponibil pentru a putea fi contactat in vederea livrarii. Site-ul va ofera posibilitatea de a efectua comenzi atat ca vizitator, cat si ca detinator de cont (contul il puteti deschide in mod gratuit). In acest ultim caz veti putea dispune de informatii referitoare la istoricul tranzactiilor Dvs. si despre comanda pe care o plasati. Recomandam ca orice achizitie de pe site sa fie efectuata de pe un cont pentru a facilita efectuarea unor eventuale achizitii viitoare si pentru a beneficia de oferte promotionale sau de metode de fidelizare disponibile la momentul lansarii comenzii.

CUM SE EFECTUEAZA PLATA?

Plata se va face prin card bancar sau prin metoda ramburs, in numerar, direct la curier in acest caz comanda achitându-se la livrare. Compania noastra poate decide ca in anumite situatii plata sa se realizeze si prin ordin de plata inainte de livrarea comenzii. Coletul livrat este însoțit de factură fiscala aferentă comenzii. Chitanța care atesta incasarea in numerar va fi emisă de către firma de curierat. Toate prețurile afișate pe Site au TVA inclus. In cazul unor clienti beneficiari supraponderali pretul camasii poate fi mai mare cu 15% din pretul afisat pe site. Recomandam in aceasta perioada ca plata sa se realizeze prin intermediul cardului respectand astfel cat mai mult regulile de distantare sociala. Site-ul nostru detine certificat de securitate SSL. Acest lucru poate fi verificat prin click pe iconita-lacat care precede adresa site-ului nostru din browser. Certificatele SSL sunt folosite pentru a securiza schimbul de informatii prin Internet: informatii despre carduri bancare, parole si in general orice informatie care se doreste a ramane privata. Certificatele SSL cripteaza informatiile inaintea ca acestea sa circule pe Internet. Informatiile criptate nu pot fi decriptate decat de serverul caruia ii sunt adresate. Acest lucru reprezinta o garantie in plus ca informatiile trimise catre un website nu vor fi furate sau modificate.

MODALITATI DE LIVRARE

Transportul este asigurat prin intermediul firmelor de curierat rapid agreate, CARGUS, FAN CURIER, SAMEDAY. Pretul de curierat pentru un colet sub 1kg este de 20 Ron tva inclus atat pentru Bucuresti cat si pentru celelate localitati din tara. Pentru Comenzile care depasesc valoarea de 499 ron taxa de curierat pentru client este zero costul fiind suportat de catre compania noastra. Exceptie fac comenzile care au ca adresa de livrare o tara din Uniunea Europeana pentru care costul are o valoare fixa de 170 lei tva inclus indiferent de valoarea comenzii. In acest caz livrarile se fac prin Posta Romana. Produsele noastre se livreaza in maximum 7 zile lucratoare daca adresa de livrare este pe teritoriul Romaniei. In cazul in care produsele se livreaza in Uniunea Europeana perioada de livrare va fi intre 15-20 zile lucratoare. Camasile comandate online, nu sunt pe stoc si sunt  lansate in productie imediat dupa receptia notei de comanda. In functie de gradul de incarcare comenzile pot ajunge la client in maximum 10 zile lucratoare. In conditiile in care doriti sa stiti exact cand va fi disponibil produsul dvs va rugam solicitati termenul de livrare la telefonul expus pe site-ul nostru, inainte de lansarea comenzii.

RETURNARE PRODUSE

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi. Daca totusi, din anumite motive, nu sunteti multumit de produsele comandate, le puteti returna iar noi va vom rambursa contravaloarea acestora. Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 14 de zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de email din pagina de contact. In cererea de retur nu uitati sa mentionati numarul comenzii. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau sosite pe pe alte cai. Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. Cheltuielile de transport generate de returnarea produselor care nu implica vina furnizorului vor fi suportate de catre client. In acest caz clientul va plati transportul aferent returului comenzii dar si contravaloarea transportului (20 de lei in prezent tva inclus) aferenta expedierii initiale a comenzii in cauza chiar daca a beneficiat de transport gratuit (comanda acestuia depasind 499 lei tva inclus). Cu alte cuvinte daca, clientul in cauza se razgandeste (exp-nu a ales marimea care trebuie datorita faptului ca nu a fost consultat tabelul de marimi disponibil la fiecare produs, doreste ramburasarea contravalorii fara un motiv anume, etc.) si nu mai doreste produsele el va plati in totalitate contravaloarea transportului nefiind vina furnizorului. Trebuie sa mentionam faptul ca produsele noastre sunt fabricate la comanda clientului (nu sunt pe stoc), in functie de marimea, croiul si optiunile de personalizare (daca este cazul) alese de acesta.

Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, compania noastra va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile lucratoare, doar in contul bancar care apartine clientului. In cazul in care clientul solicita anumite modificari ale camasii de la modelul standard prezentat pe site de SC Hulber Design SRL (de exemplu broderii diverse, masuratori realizate de client, initiale pentru monograma, etc), iar apoi doreste sa renunte la produs, compania noastra isi rezerva dreptul de a nu plati contravaloarea produsului/produselor in cauza. In cazul in care un produs personalizat (cu monograma) este returnat costul de 35 de lei platit de client pentru monograma va fi retinut de catre compania noastra din valoarea care trebuie rambursata clientului pentru produsele returnate.

IMPORTANT: Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. 

Conditii de returnare:

Returnarea fara invocarea vreunui motiv se face doar prin intermediul firmelor de curierat rapid, CARGUS, FAN CURIER, Sameday. returul fiind livrat direct la adresa sediului nostru din Bucuresti, Bulevardul Energeticienilor 13-15, birou 223, tel 0735610130. Taxa transportului trebuie achitata de Clientul care solicita returnarea. Nu folositi pentru retur Posta Romana, coletele nu vor fi livrare direct la noi asfel fiind intarziat procesul de plata a contravalorii returului de catre compania noastra.

Orice retur care nu respecta conditiile de mai jos va fi refuzat.

Daca nu primiti acelasi produs/marime/culoare pe care le-ati comandat, produsul se poate returna fara a plati taxa de curierat pentru retur. In acest caz se vor folosi serviciile de curierat amintite mai sus cu mentiunea plata pe contractul pe care firma de curierat il are cu SC Hulber Design SRL. In acest caz ne puteti contacta oricand pentru a va sprijini in rezolvarea problemei in cel mai scurt timp. ATENTIE: Pe site sunt trecute dimensiunile la majoritatea produselor – daca produsul nu vi se potriveste inseamna ca nu ati consultat tabelul de marimi iar in acest caz taxele de transport vor fi suportate de catre client. In cazul in care produsul achizitionat prezinta defecte din fabricatie (nu de transport) va rugam sa ne contactati in maxim 3 zile de la primirea coletului. Ne asumam raspunderea si va inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), compania noastra suportand taxele de transport catre dumneavoastra. De asemenea, puteti solicita in schimbul produsului returnat o alta marime, o alta culoare, un alt produs sau restituirea contravalorii. Produsele returnate trebuie sa contina ambalajul original (cutie, etichete, folie de protectie – daca este cazul) nedeteriorat si sa nu prezinte urme de uzura, machiaj, miros, etc. Inainte de a expedia produsele catre dvs. noi verificam sa nu existe defecte din fabricatie, sa fie acelasi model, marime, culoare cu ceea ce ati comandat. Produsele sunt noi, neuzate!

Referitor la retururi privind „Campania de 10% reducere la achizitia a min doua camasi” (in perioadele in care aceasta este activa). In situatia in care un client achizitioneaza doua camasi si doreste returnarea uneia dintre ele (fara a fi vina furnizorului), atunci acesta nu va beneficia de reducerea de 10% la camasa pastrata (acesta practic achizitioneaza o singura camasa) si va suporta si costul de transport generat de trimiterea produsului pe care il returneaza. Compania noastra va rambursa in contul clientului suma platita de acesta pentru camasa returnata din care se va retine diferenta de 10% (reducerea) de care a beneficiat si suma aferenta transportului initial daca valoarea comezii sale finale nu depaseste 499 lei (pentru ca acesta a beneficiat initial de transport gratuit pentru ca a comandat doua camasi a caror valoare depasea suma de 499 lei). In situatia in care clientul achizitioneaza mai mult de doua camasi iar cele pe care le pastreaza sunt minimum doua acesta va beneficia desigur de reducerea de 10% si la camasile pe care le-a pastrat.

GARANTIE

Garantia comerciala pentru produsele noastre este de 30 de zile, termenul incepand de la data la care clientul intra in posesesia produsului/produselor comandate.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

HULBER DESIGN SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – GDPR), cu Legea de punere in aplicare a prevederilor GDPR și/sau cu orice alte decizii pe care le poate emite Autoritatea Națională de Supraveghere a Protecției Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) cu privire la protecția datelor cu caracter personal. Datele solicitate pe acest site sunt cele legate de procesul de facturare si livrare, respectiv: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. Prin completarea si trimiterea formularului de comanda de pe site, sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a companiei HULBER DESIGN SRL care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate (numai cu acceptul dvs) informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs. 
 HULBER DESIGN SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. SC HULBER DESIGN SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal la numarul 26107 existand astfel in evidenta Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

NEWSLETTER SI ALTE INFORMATII

Abonarea la newsletter esta gratuita si implica acordul tuturor specificatiilor din aceasta sectiune. Pentru dezabonare este suficient sa ne trimiteti un mesaj in acest sens. Mesajul trebuie sa vina de pe adresa de mail pentru care doriti dezabonarea. Suntem 100% anti-spam! Nu inchiriem, vindem sau instrainam sub nici o forma datele abonatilor nostri unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute expres de lege.

DISPUTE SI CONFLICTE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii online (sau telefonice), clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acesteia fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat intre cele doua parti. Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman. Orice conflict aparut intre HULBER DESIGN S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti, conform legilor.

RECLAMATII

Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face catre: HULBER DESIGN SRL folosind adresa de email publicata in pagina de contact, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, la unul din comisariatele teritoriale sau online la http://www.anpc.gov.ro

HULBER DESIGN S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi de mai sus fara notificare prealabila.

DREPTURI SC HULBER DESIGN SRL

 • de a modifica in orice moment pretul produselor vandute prin intermediul acestui site
 • de a selecta clientii
 • de a promova produsele
 • de a folosi firma de curierat agreata
 • de a lua masuri legale pentru clientii care plaseaza comenzi false cu rea intentie
 • de a modifica in orice moment beneficiile acordate clientilor fara o notificare prealabila

OBLIGATII SC HULBER DESIGN

 • de a plati contravaloarea produselor conform conditiilor de returnare de mai sus
 • de a furniza produsele disponibile in termenul promis
 • de a elibera factura fiscala pentru produsele comandate de clienti

DREPTURI CLIENT

 • de a comanda orice produs de pe acest site cu buna credinta
 • de a beneficia de produsele comandate si platite
 • de a refuza un produs in conditiile legii

OBLIGATII CLIENT

 • de a furniza date reale in vederea livrarii comenzii
 • de a isi asuma responsabilitatea comenzii
 • de a consulta tabelele de marimi disponibile pe site inainte de a efectua comanda
 • de a plati pretul produselor comandate inclusiv costurile de livrare

Drepturile si obligatiile ambelor parti sunt stabilite cu respectarea dispozitiilor ORDONANTEI GUVERNULUI nr. 130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Compania care administreaza site-ul www.merer.ro este S.C. Hulber Design S.R.L.

Capital social: 28.600 Lei

Nr. Inreg. Reg. Comertului: J40/3919/04.04.2012

Cod Unic de Inregistrare (CUI): RO 30031742

Cont bancar RON la Banca Transilvania: RO77BTRLRONCRT0550840901

Adresa sediului social: Bucuresti, Bulevardul Energeticienilor 13-15, birou 223

Adresa de corespondenta: Bucuresti, Bulevardul Energeticienilor 13-15, birou 223, cod postal 032091

Inregistrat in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal la numarul 26107.