Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea termenilor si a conditiilor de mai jos.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Acest site este administrat de SC HULBER DESIGN S.R.L. Intregul continut al paginii este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este SC HULBER DESIGN SRL. Aveti permisiunea de a tipari sau descarca elemente web (imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe si alte date) din diferite zone ale siteului doar pentru utilizare proprie, non-comerciala.

POLITICA DE UTILIZARE A SITEULUI

Prin accesarea si utilizarea acestei pagini de internet, va asumati responsabilitatea totala pentru utilizarea ei si a Internetului. Vizitarea paginii si efectuarea unor comenzi pe acest site implica acceptarea acestor termeni si conditii. SC HULBER DESIGN S.R.L. nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori.

CUM SE EFECTUEAZA O COMANDA?

Site-ul va ofera posibilitatea de a efectua comenzi doar ca detinator de cont (contul il puteti deschide in mod gratuit) pe baza datelor de acces furnizate de catre SC Hulber Design SRL.

Pentru a efectua o comanda, site-ul va permite inserarea numelui clientului dvs si toate optiunile dorite inclusiv abaterile de la tiparele standard (camasile de proba) puse la dispozitie in prealabil de catre SC HULBER DESIGN SRL. Puteti sa alegeti chiar si termenul de livrare. Compania noastra va efectua instructajul (va furniza un regulament) cu privire la utilizarea site-ului dedicat MTM, acesta fiind foarte simplu de folosit si intuitiv.

Toate preturile afisate includ TVA.

Pentru a finaliza comanda este necesar sa completati formularul de comanda cu numele dumneavoastra, cu o adresa de livrare, o adresa de e-mail valida si un numar de telefon disponibil. Va rugam inserati in formularul de comanda referintele companiei dvs (nume, adresa, CUI, etc) in zonele special create. Datele dvs vor ramane in sistem si se vor putea completa foarte usor la urmatoarea comanda efectuata. Daca doriti sa mai comandati un produs pentru acelasi client actionati butonul din meniu Made to Measure si parcurgeti din nou procesul de comanda. In final plata se poate efectua pentru toti clientii si toate produsele adaugate in cosul de cumparaturi.

Toate detaliile le puteti gasi in REGULAMENTUL DE UTILIZARE A SITE-ULUI disponibil in meniul platformei noastre online dupa logarea in contul de client.

CUM SE EFECTUEAZA PLATA?

Plata se va face prin:

– card bancar – la momentul efectuarii comenzii (faciliteaza cash-flow-ul dvs si pe al nostru),

– in numerar (in numerar la livrare) cu factura si chitanta in limita a 5000 de lei pe zi

– Ordin de Plata (OP in maximum 3 zile calendaristice de la data facturii)

Toate detaliile despre plata si facturare le puteti gasi in REGULAMENTUL DE UTILIZARE A SITE-ULUI disponibil in meniul platformei noastre online in contul de client.

Site-ul nostru detine certificat de securitate SSL. Acest lucru poate fi verificat prin click pe iconita-lacat care precede adresa site-ului nostru din browser. Certificatele SSL sunt folosite pentru a securiza schimbul de informatii prin Internet: informatii despre carduri bancare, parole si in general orice informatie care se doreste a ramane privata. Certificatele SSL cripteaza informatiile inaintea ca acestea sa circule pe Internet. Informatiile criptate nu pot fi decriptate decat de serverul caruia ii sunt adresate. Acest lucru reprezinta o garantie in plus ca informatiile trimise catre website nu vor fi furate sau modificate.

CONDITII DE RETURNARE PRODUSE

Daca nu primiti produsul/marimea/culoarea conform formularului de comanda, acesta se va returna in conditiile furnizate, iar noi ne obligam sa va punem la dispozitie, in cel mai scurt timp produsul/produsele conform specificatiilor din comenda dvs.

AJUSTARI MODIFICARI

In conditiile in care, pentru anumite produse, Clientul va dori modificari aditionale fata de formularul de comanda, ne rezervam dreptul de a percepe costuri suplimentare in functie de complexitatea modificarilor/ajustrailor. Daca acestea sunt foarte complexe se va putea merge pana la producerea din nou a comenzii/produselor respective.

GARANTIE

Garantia comerciala pentru produsele noastre este de 30 de zile de la momentul livrarii

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

HULBER DESIGN SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția  privind prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – GDPR), cu Legea de punere in aplicare a prevederilor GDPR și/sau cu orice alte decizii pe care le poate emite Autoritatea Națională de Supraveghere a Protecției Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) cu privire la protecția datelor cu caracter personal. Datele solicitate pe acest site sunt cele legate de procesul de facturare si livrare, respectiv: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. Prin completarea si trimiterea formularului de comanda de pe site, sunteti de acord ca numele si datele dvs. sau ale clientilor dvs. sa intre in baza de date a companiei HULBER DESIGN SRL. Compania noastra nu va contacta direct clientii dvs. Pentru a propune oferte de vanzare, decat daca exista acceptul dvs scris sau verbal. HULBER DESIGN SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. SC HULBER DESIGN SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal la numarul 26107 existand astfel in evidenta Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Clientul se obliga sa nu furnizeze informatii unor terte persoane (clienti, furnizori, competitor, etc) legate de preturi, produse, modalitatea de comanda, platforma MTM online si orice alta informatie care face obiectul acestui parteneriat cu SC HULBER DESIGN SRL

DISPUTE SI CONFLICTE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii online (sau telefonice), clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acesteia fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat intre cele doua parti. Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman. Orice conflict aparut intre HULBER DESIGN S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti, conform legilor.

HULBER DESIGN S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi de mai sus fara notificare prealabila.

DREPTURI SC HULBER DESIGN SRL

 • de a modifica in orice moment pretul produselor vandute prin intermediul acestui site fara o notificare prealabila
 • de a selecta clientii
 • de a promova produsele
 • de a folosi firma de curierat agreata (daca este cazul) costurile fiind suportate de catre client
 • de a pastra confidentialitatea datelor privind orice informatie rezultata din acest parteneriat (preturi, clienti, fluxuri de lucru, etc)

OBLIGATII SC HULBER DESIGN

 • de a furniza produsele disponibile in termenul promis si la calitatea agreata
 • de a elibera factura fiscala respectiv chitanta pentru produsele comandate de catre clienti
 • de a pastra confidentialitatea datelor privind acest parteneriat

DREPTURI CLIENT

 • de a comanda orice produs MTM de pe acest site cu buna credinta
 • de a beneficia de produsele comandate si platite
 • de a refuza un produs in conditiile legii

OBLIGATII CLIENT

 • de a furniza date reale in vederea livrarii comenzii
 • de a isi asuma responsabilitatea comenzii
 • de a plati pretul produselor comandate in suma si termenul stipulate in REGULAMENTUL DE UTILIZARE A SITE-ULUI 
 • de a nu furniza informatii unor terte persoane (clienti, furnizori, competitori, etc) legate de preturi, produse, modalitatea de comanda, flux de lucru, sau orice informatie care face obiectul acestui parteneriat cu SC HULBER DESIGN SRL

Drepturile si obligatiile ambelor parti sunt stabilite cu respectarea dispozitiilor ORDONANTEI GUVERNULUI nr. 130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Compania care administreaza site-ul www.merer.ro este S.C. Hulber Design S.R.L.

Capital social: 28.600 Lei

Nr. Inreg. Reg. Comertului: J40/3919/04.04.2012

Cod Unic de Inregistrare (CUI): RO 30031742

Cont bancar RON la Banca Transilvania: RO77BTRLRONCRT0550840901

Adresa sediului social: Bucuresti, Bulevardul Energeticienilor 13-15, birou 223

Adresa de corespondenta: Bucuresti, Bulevardul Energeticienilor 13-15, birou 223, cod postal 032091

Inregistrat in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal la numarul 26107.