Iata cateva sfaturi utile pentru intretinerea corecta a camasilor realizate de noi:

 1. Spalati camasa la o temperatura a apei de maxim 30 de grade Celsius. Aceasta temperatura va ajuta sa preveniti deteriorarea fibrelor si decolorarea tesaturii.

 2. In cazul camasilor din in, se recomanda spalarea de mana pentru a preveni contractia tesaturii. Respectati indicatiile de pe eticheta camasii referitoare la spalare.

 3. Evitati incarcarea cuvei masinii de spalat cu prea multe articole, pentru a oferi suficient spatiu camasii pentru a se misca liber in timpul spalarii.

 4. Spalati intotdeauna articole care au culori asemanatoare, pentru a preveni transferul culorilor si patarea camasii.

 5. Inainte de spalare, inchideti nasturii camasii si indepartati balenele detasabile de la guler, daca acesta are astfel de accesorii. Aceasta masura va ajuta la protejarea balenelor si prevenirea deteriorarii tesaturii.

 6. Evitati uscarea camasii in sistemul automat al masinii de spalat, deoarece acesta poate duce la uzura fibrei si la contractia tesaturii. Este recomandat sa uscati camasa la aer liber, direct pe umeras.

 7. Evitati apretatul camasilor, deoarece amidonul poate deteriora fibrele si poate decolora tesatura. Daca doriti sa oferiti camasii un aspect mai ingrijit, puteti utiliza metode alternative, precum utilizarea unui spray de calcat special pentru camasi.

 8. Nu folositi inalbitori, deoarece acestia pot deteriora structura tesaturilor si pot scurta durata de viata a camasii.

 9. Dupa spalare, recomandam uscarea camasii la aer liber, direct pe umeras, pentru a preveni formarea cutelelor si pastrarea formei corecte a camasii. Evitati expunerea directa la lumina soarelui, deoarece aceasta poate cauza decolorare.

 10. Pentru a obtine un rezultat mai bun la calcarea camasii, se recomanda calcatul acesteia inca umeda, pe spatele tesaturii. Astfel, veti obtine o camasa mai neteda si mai ingrijita.

 11. Asigurati-va ca talpa fierului de calcat si alveolele acestuia sunt curate si fara reziduuri, pentru a preveni deteriorarea tesaturii.

 12. Reglati masina de calcat la o temperatura medie pentru a preveni arderea tesaturii si ingalbenirea prematura a acesteia.