Articole

Cum și cu ce asortezi cămașa?

camasi la comanda

La achiziționarea oricărei cămăşi, prima întrebare care-ţi vine în minte este ”cu ce o port?”. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să compui uşor orice ţinută.

– Prima regulă este ca piesele ţinutei să fie în concordanţă cu personalitatea ta tocmai ca rezultatul final să fie purtat cu naturaleţe, încredere şi stil.

– Pentru ţinuta casual, de zi nu ezita să combini o cămaşă viu colorată, cu desene, dungi sau carouri pe care să o porţi lejer, eventual cu manşetele ridicate dacă vremea îţi permite. Aceasta poate fi ușor îmbrăcată cu o pereche de jeanşi. Pentru un aer sofisticat, poţi să ”condimentezi” ţinuta cu un papion uni, dar întotdeauna acesta trebuie să aibă o nuanţă care să se regăsească pe cămaşă.

– Pentru o ţinută smart casual poţi să alegi şi o cămaşă cu accente casual care să aibă gulerul, manşetele sau nasturii în contrast cu restul produsului, precum şi dubluri de alte culori în zona coatelor, pe care le poți alege din gama largă a site-ului Hulber. Acestea, combinate cu pataloni casual pot crea o ținută potrivită pentru întâlniri semi-formale.

Atenție! Nu folosi mai mult de trei culori în acelaşi timp atunci când trebuie să fii smart, casual sau business. Dacă totuşi ţi-e greu să te hotărăşti în ceea ce privește culoarea cămășii, rămâi la cea albă, cu care nu ai cum să dai greş, indiferent de situație!

Un gând despre “Cum și cu ce asortezi cămașa?

  1. Verdie Sojda spune:

    Greetings! Very helpful advice within this article! Its the little changes which will make the biggest changes. Thanks for sharing!
    דירות דיסקרטיות בנתניה

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *