Condiții de livrare și retur

MODALITATI DE LIVRARE

Transportul este asigurat prin intermediul firmelor de curierat rapid agreate, CARGUS, FAN CURIER. Pretul de curierat pentru un colet sub 1kg este de 20 Ron tva inclus atat pentru Bucuresti cat si pentru celelate localitati din tara. Pentru comenzi care depasesc valoarea de 499 ron taxa de curierat pentru client este zero costul fiind suportat de catre compania noastra. Exceptie fac comenzile care au ca adresa de livrare o tara din Uniunea Europeana pentru care costul are o valoare fixa de 170 lei tva inclus indiferent de valoarea comenzii. In acest caz livrarile se fac prin Posta Romana.

Produsele noastre se livreaza in max. 7 zile lucratoare daca adresa de livrare este pe teritoriul Romaniei. In cazul in care produsele se livreaza in Uniunea Europeana perioada de livrare va fi intre 10-20 zile lucratoare. 

Camasile comandate online, nu sunt pe stoc si sunt lansate in productie imediat dupa receptia notei de comanda. In functie de gradul de incarcare comenzile pot ajunge la client in maximum 7 zile lucratoare. In conditiile in care doriti sa stiti exact cand va fi disponibil produsul dvs va rugam solicitati termenul de livrare la telefonul expus pe site-ul nostru, inainte de lansarea comenzii.

CONDITII DE RETURNARE

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi. Daca totusi, din anumite motive, nu sunteti multumit de produsele comandate, le puteti returna iar noi va vom rambursa contravaloarea acestora. Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 14 de zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de email din pagina de contact. In cererea de retur nu uitati sa mentionati numarul comenzii. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau sosite pe pe alte cai. Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. Cheltuielile de transport generate de returnarea produselor care nu implica vina furnizorului vor fi suportate de catre client. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, compania noastra va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile lucratoare, doar in contul bancar care apartine clientului. In cazul in care clientul solicita anumite modificari ale camasii de la modelul standard prezentat pe site de SC Hulber Design SRL (de exemplu broderii diverse, masuratori realizate de client, initiale pentru monograma, etc), iar apoi doreste sa renunte la produs, compania noastra isi rezerva dreptul de a nu plati contravaloarea produsului/produselor in cauza. In cazul in care un produs personalizat (cu monograma) este returnat costul de 40 de lei platit de client pentru monograma va fi retinut de catre compania noastra din valoarea care trebuie rambursata clientului pentru produsele returnate.

IMPORTANT: Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. 

Conditii de returnare:

Returnarea fara invocarea vreunui motiv se face doar prin intermediul firmelor de curierat rapid, CARGUS, FAN CURIER. returul fiind livrat direct la adresa sediului nostru din Bucuresti, Bulevardul Energeticienilor 13-15, birou 223, tel 0735610130. Taxa transportului trebuie achitata de Clientul care solicita returnarea. Nu folositi pentru retur Posta Romana, coletele nu vor fi livrare direct la noi asfel fiind intarziat procesul de plata a contravalorii returului de catre compania noastra.

Orice retur care nu respecta conditiile de mai jos va fi refuzat.

Daca nu primiti acelasi produs/marime/culoare pe care le-ati comandat, produsul se poate returna fara a plati taxa de curierat pentru retur. In acest caz se vor folosi serviciile de curierat amintite mai sus cu mentiunea plata pe contractul pe care firma de curierat il are cu SC Hulber Design SRL. In acest caz ne puteti contacta oricand pentru a va sprijini in rezolvarea problemei in cel mai scurt timp.

ATENTIE: Pe site sunt trecute dimensiunile la majoritatea produselor – daca produsul nu vi se potriveste inseamna ca nu ati consultat tabelul de marimi iar in acest caz taxele de transport vor fi suportate de catre client.

In cazul in care produsul achizitionat prezinta defecte din fabricatie (nu de transport) va rugam sa ne contactati in maxim 3 zile de la primirea coletului. Ne asumam raspunderea si va inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), compania noastra suportand taxele de transport catre dumneavoastra.

De asemenea, puteti solicita in schimbul produsului returnat o alta marime, o alta culoare, un alt produs sau restituirea contravalorii. Produsele returnate trebuie sa contina ambalajul original (cutie, etichete, folie de protectie – daca este cazul) nedeteriorat si sa nu prezinte urme de uzura, machiaj, miros, etc.

Inainte de a expedia produsele catre dvs. noi verificam sa nu existe defecte din fabricatie, sa fie acelasi model, marime, culoare cu ceea ce ati comandat. Produsele sunt noi, neuzate!

Referitor la retururi privind „Campania de 10% reducere la achizitia a min doua camasi” (in perioadele in care aceasta este activa). In situatia in care un client achizitioneaza doua camasi si doreste returnarea uneia dintre ele (fara a fi vina furnizorului), atunci acesta nu va beneficia de reducerea de 10% la camasa pastrata (acesta practic achizitioneaza o singura camasa) si va suporta si costul de transport generat de trimiterea produsului pe care il returneaza. Compania noastra va rambursa in contul clientului suma platita de acesta pentru camasa returnata din care se va retine diferenta de 10% (reducerea) de care a beneficiat pentru achizitia camasii pe care a pastrat-o. In situatia in care clientul achizitioneaza mai mult de doua camasi iar cele pe care le pastreaza sunt minimum doua acesta va beneficia desigur de reducerea de 10% si la camasile pe care le-a pastrat.

GARANTIE

Garantia comerciala pentru produsele noastre este de 30 de zile, termenul incepand de la data la care clientul intra in posesesia produsului/produselor comandate.

HULBER DESIGN S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi de mai sus fara notificare prealabila.

DREPTURI SC HULBER DESIGN SRL

 • de a modifica pretul produselor vandute prin intermediul acestui site
 • de a selecta clientii
 • de a creste pretul unei camasi in cazul unor clienti supraponderali cu 10%
 • de a promova produsele
 • de a folosi firma de curierat agreata
 • de a lua masuri legale pentru clientii care plaseaza comenzi false cu rea intentie

OBLIGATII SC HULBER DESIGN

 • de a plati contravaloarea produselor conform conditiilor de returnare de mai sus
 • de a furniza produsele disponibile in termenul promis
 • de a elibera factura fiscala pentru produsele comandate de clienti

DREPTURI CLIENT

 • de a comanda orice produs de pe acest site cu buna credita
 • de a beneficia de produsele comandate si platite
 • de a refuza un produs in conditiile legii

OBLIGATII CLIENT

 • de a furniza date reale in vederea livrarii comenzii
 • de a isi asuma responsabilitatea comenzii
 • de a consulta tabelele de marimi disponibile pe site inainte de a efectua comanda
 • de a plati pretul produselor comandate inclusiv costurile de livrare daca este cazul,

Drepturile si obligatiile ambelor parti sunt stabilite cu respectarea dispozitiilor ORDONANTEI GUVERNULUI nr. 130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.