Beneficii financiare

Politica de fidelizare clienti

Ca urmare a implementarii unui algoritm automatizat de fidelizare a clientilor nostri, pe langa beneficiile financiare standardizate am creat pentru dumneavoasta un sistem cumulativ de puncte care aduce beneficii suplimentare dupa cum urmeaza:

Fiecare client va beneficia in contul de client de cate un punct la fiecare 100 de lei investiti in achizitia produselor noastre pe www.merer.ro iar valoarea fiecarui punct este, in acest moment, de 3 lei.

Exemplificare:

  • daca veti cumpara de pe site-ul nostru produse in valoare de 255 de lei veti primi 3 puncte (se rotunjeste suma) in valoare de 9 lei
  • daca veti cumpara produse in valoare de 240 lei veti primi 2 puncte (se rotunjeste suma) in valoare de 6 lei.

Aceste puncte de reducere se aloca la fiecare comanda de peste 100 de lei si vor putea fi folosite la achizitiile viitoare obtinandu-se astfel un pret cu discount.

IMPORTANT pentru a putea avea acces la acest sistem autmatizat de reduceri trebuie sa aveti cont deschis pe site-ul nostru, cont care este gratuit.

Beneficii suplimentare

TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 499 lei

DISCOUNT DE VOLUM de pana la 15% dupa cum urmeaza:

  • 7% reducere la achizitionarea a 3 camasi

  • 10% reducere la achizitionarea a 4 camasi

  • 15% reducere la achizitionarea a min. 5 camasi

NOTA: toate reducerile mentionate mai sus sunt cumulative si se aplica suplimentar preturilor deja reduse afisate pe site. Reducerile sunt afisate in cosul de cumparaturi.

CATEGORIE PRODUSE CU PRET REDUS chiar aici: https://merer.ro/camasa-barbati/camasi-barbati-cu-mesaj/