Avantajele cămășilor Merer

Tesaturile folosite in manufactura camasilor MERER au in componenta in majoritate o tesatura din fibra naturala. Designul camasii MERER este unul inovativ si ne apartine in totalitate.

Camasa MERER este un produs 100% manufacturat in Romania.

Croiul camasii MERER este unic si este rezultatul unui studiu propriu privind conformatiile corporale si confortul in purtarea camasii.

Exista posibilitatea de a putea selecta pentru fiecare model de camasa doua optiuni: tiparul slim si tiparul clasic, pentru fiecare masura in parte, pentru a putea acoperi cat mai multe conformatii corporale.

Pentru a reduce riscul de a comanda un produs care sa nu se potriveasca ca masura, va recomandam sa consultati tabelele de masuri si informatiile prezentate pe site, ce ofera toate datele necesare pentru a depasi acest impediment.

Personalizarea camasii MERER reprezinta un atuu care diferentiaza produsele noastre. Astfel se pot aplica suplimentar la o camasa: monograma prin broderie, buzunar la piept sau sistemul de nasturi (button-down) la gulerul camasii, pentru o pozitie verticala perfecta. De asemenea se poate opta intre un tipar slim si unul clasic pentru fiecare camasa in parte.

Accesoriile camasii MERER, precum nasturii, ata, insertiile, balenele detasabile, etc sunt de calitate superioara.